lördag 14 november 2009

Dumdristig

Gårdagen var en sådär konstig dag när man önskar att man aldrig vaknade.
Det kanske har att göra med att det var just, fredag den 13onde.

Jaja, lugnt och slitet på morgonen, lyckades få tiden att stämma och följde med som smakråd för en ponny innan de ovissa planerna för kvällen skulle ta fart.

Ponnyn var jättefin, dock i minsta laget och i värsta fall lite väl begränsad med den tilltänkta långa ryttaren. Återstår att se om hon vill provhoppa honom eller inte. Det är en fyndponny men som sagt, är Elin lång och hästen inte allt för stor. Återstår att se vad det blir av, riktigt trevlig ponny, hade dock inte skadat om den hade varit längre och högre.

Hemvägen blev mer spännande än vi hade kunnat ana.
Nästan hemma hoppade en älgis ut och hade stora förhoppningar om att hinna före bilen.
Tack vare en snabb förare med bra bil och vinterdäck plockade vi den bara på vänsterkanten.
Som ni läser, JA vi krockade. Första gången jag varit med om att man kör in i någonting och faktiskt smäller rätt bra. Alla är oskadda, älgen mådde väl inte hundra men linkade iväg. Polisen jaktlag och liknanade kontaktades och förhoppningsvis somnar älgen in rätt snart.

Otänkt utgång, tidigt planerad men snabbt bortspolad blev av, hur nu det kommer sig. Antar för att jag aldrig stannade upp och tänkt efter. Nu dagen efter, känns det som att jag borde legat hemma.. Men vad kan man göra, tänka mer till nästa gång, men inte få det ogjort, rigth?

Iaf, var utgången sisådär OK, ingenting speciellt men taggen var down low. Förra året var den betydligt högre. Men men, den blev av, på gott och på ont. Utgångarna har inte hållit samma höga klass som back in the days. Corona sist var dock nice, har nog med sällskapet att göra.

NU tänker man på hur dumt man gör och inte gör.
Kanske blir jag klokare med erfarenheterna och tiden, det hoppas jag åtminstone.

Planerna för kvällen är över, tydligen slut på biljetter?.
Nattning i stallet sen blir det nog inte så mycket mer, varken ork eller lust att planera sa mycket.

-Evelina-

Inga kommentarer: